.

338 лева иззеха публичните изпълнители от НАП Варна от заведение в морската градина

338 лева иззеха публичните изпълнители от НАП Варна от заведение в морската градина. Общо 40 са обектите, от които публичните изпълните от териториалната дирекция са иззели парични средства от касите.

Става въпрос за обекти, чиито собственици имат просрочени данъчни задължения и отказват да ги погасяват доброволно. Общата сума на иззетите и внесените в републиканския бюджет парични средства е в размер на 46 хиляди лева. Тази крайна мярка ще продължи да се прилага ежедневно, до края на летния сезон.
От началото на 2017 година публичните изпълнители от териториалната дирекция са събрали просрочени данъчни и осигурителни задължения в размер на близо 220 млн. лева. 75 милиона от тях са събрани принудително, а в по-голямата си част просрочените задължения са внесени доброволно, след проведени срещи и разговори със задължените лица.
Нека фирмите и лицата, които имат временно затруднение да погасят просрочените си задължения, да потърсят своевременно контакт с публичните изпълнители, за да бъде намерен приемлив начин за тяхното разсрочване. От началото на годината 283 варненски фирми са поискали и получили разрешения за неотложни плащания, като по този начин са продължили да ползват част от сумите, които постъпват по запорираните им сметки за дейността си, а друга част са постъпвали за погасяване на просрочените им задължения.
Reactions: 
Добрич, България Varna, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

НАП 2871402966468565939

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item