Dobrich News Добрич новини

Advertising | Реклама

Advertising | Реклама Предимства на on-line рекламите са с лесно управление, резултатност, изключително добри възможности за таргетиране на рекламните съобщения, бързо увеличаваща се аудитория и възможността за точно измерване на резултатите, 24 часова, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината.

Advertising | Реклама

on-line рекламите предоставят на потребителите много по-големи възможности за запознаване с продукта или услугата, която се предлага. Вашият рекламен банер може да представя само рекламното съобщение, но всеки заинтересован потребител може без никакви усилия да кликне върху него и да бъде прехвърлен директно към Вашия уеб сайт, където подробно да се запознае с предлаганите продукти и услуги.
Друго предимство на on-line рекламата е, че рекламодателят е наясно какво точно получава срещу парите си. Ако вие платите 1000 рекламни импресии (показвания на рекламното съобщение) например, то със сигурност знаете, че 1000 Интернет потребителя ще видят Вашата реклама.

Рекламата ни е с фиксирана цена от 600 лева

за публикуването на всички видове реклама в медията ни.
Допълнително се уговаря изготвянето на материали за статия/и от нас.
Промотираме в собствени профили, страници, групи, канали и други форми в социалните мрежи.
За период от 30 дни!
За въпроси и повече информация можете да ни пишете на ел.пощата ни в Контакт.

Видове Интернет реклама

Уеб банер

Уеб банерът представлява най-често рекламно изображение под формата на картинка в GIF, JPEG или PNG формат, което е разположено на определен уеб сайт. Когато даден потребител кликне на рекламния банер, той бива прехвърлен към уеб сайта на рекламодателя, където може да получи повече информация за рекламирания продукт, услуга или организация. с рекламни материали на клиента (под 150kb ~~ текс + снимка).

468 х 60 – full banner (цял банер)
234 х 60 – half banner (половин банер)
125 х 125 – square banner (квадратен банер)
88 х 31 – micro button (микро бутон)
120 х 240 – vertical banner (вертикален банер)
728 х 90 – leaderboard

Текстов линк

На практика това отново е рекламен текстов линк, който обаче е поставен на една от първите позиции в определена категория, която отговаря най-точно на дейността на рекламодателя. Това е форма на реклама, която е насочена точно към хората, които в този момент търсят подобен продукт или услуга и затова се характеризира с голяма ефективност.

Платена статия или публикация

Рекламна или ПР статия може да представлява описание на дейността на компанията или пък интервю с някой от специалистите във фирмата, свързано с някои важни аспекти от сферата на дейност, в която оперира компанията. Публикацията може да е и под формата на новина, която да съобщава някаква интересна информация, която би била полезна на настоящите и бъдещи клиенти на организацията.
За въпроси и повече информация:
Можете да ни пишете във формуляра за "Връзка с Нас".(долу в дясно на всяка страница на сайта)

Рекламно каре

Рекламното каре представлява малко рекламно пространство, в което рекламодателят може да публикува своя обява, придружена с малка снимка на своя продукт или фирмено лого.

Анимирана реклама, обхващаща цялата страница

При нея се използва анимирана реклама, често със звук, която е изключително атрактивна и оригинална. Обикновено тя или заема почти цялата уеб страница при първоначалното и зареждане, или се движи из нея, като безспорно бива забелязана от всеки потребител, който отвори уеб страницата, на която е разположена рекламата.

Пакетна реклама

Пакетната реклама включва няколко вида от горепосочените форми на on-line реклама. Обикновено рекламодателят сам преценява какви реклами ще включи.
Все повече от потенциалните клиенти вече са on-line. Интернет е новата среда, в която бизнесът се развива и усъвършенства, а с него и възможностите за реклама и популяризиране на всяка една дейност по новаторски, оригинален и съобразен с аудиторията начин.

Влиза в сила от 1 Март 2018. Запазваме си правото да изменяме условията по всяко време.

За повече информация | For more information