Dobrich News Добрич новини

Молим, помогнете на Нора - Актуализирана

ГОРЕЩА МОЛБА ЗА ПОМОЩ
Скъпи родители и общественост на Добрич и България,
Имаме нужда от вашата помощ и подкрепа!
Една от нашите учителки - Нора Живкова Иванова е в критично здравословно състояние и е необходимо незабавно да й се направи операция. За целта са необходими финансови средства. Молим, помогнете!!!
Всички, които познават Нора знаят, че тя е прекрасен, интелигентен и добър човек и учител. Тя е само на 33 години! Животът е пред нея! А тя определено има какво да даде, както безрезервно и всеотдайно го е правила досега. Десетки малки деца са се радвали на ласките й, на милото й добронамереното отношение. Десетки родители знаят Нора Иванова и са благодарни за майчинското й отношение към собствените им деца. Благодарение на Нора нашата детска градина можа да осъществи пет международни проекта, тъй като точно тя беше човека, който осъществяваше връзките и поддържаше взаимоотношенията на английски език с партньорите ни от цяла Европа. Няма колежка в детската градина, която не обича Нора точно защото е изключително отзивчив, добър и мил човек. Тя страшно ни липсва.

Не искаме болестта да ни я отнеме. Молим, помогнете да съберем пари за нейната операция!

Телефонът на детската градина е 058 / 683410, а на директора Валентина Русева - 0884311406.
Средствата ще събираме в ЦДГ "Първи юни" №17 - Добрич докато открием банкова сметка.
Предварително ви благодарим! Вярваме в добрите хора и знаем, че заедно можем да помогнем!!!
Валентина Русева


Открита е и банкова сметка, на която можете да превеждате парите, които искате да дарите на Нора:
Общинска банка АД клон Добрич
IBAN: BG 88 SOMB 9130 10 60327501
BIC: SOMBBGSF
ТИТУЛЯР НА СМЕТКАТА: Емилия Денчева Маринова - Иванова
Основание на превода: дарение за Нора Живкова Иванова

АКТУАЛИЗАЦИЯ!
Скъпи приятели, с огромна благодарност ви съобщавам, че сумата за първата операция на Нора е вече събрана!!! Благодарим горещо от сърце и душа! Бъдете здрави и нека Бог и Св. Богородица закриля и помага, както на вас, така и на вашите близки!
Операцията на Нора ще бъде във вторник. Нека се молим за нея, нека я подкрепим и й изпращаме от нашата сила и вяра!
Ако след първата операция се наложи втора, както се случва обикновено, отново ще потърсим вашата помощ, за да продължим битката ЗАЕДНО!!!
Бог да е с Нора и с вас!
Валентина Русева

АКТУАЛИЗАЦИЯ! - 15 Март /вторник/
 Скъпи приятели, най-после имаме новина по отношение на Нора. Операцията е минала успешно!!! Оперирана е преди обяд лично от Проф. д-р Кирил Романски, в болница "Св. Иван Рилски" в София. Втора операция, обаче, ще има. Кога ще се случи тя - ще кажат от болницата. Засега се налага да изчакаме. През това време ще действаме да открием набирателна сметка, за която веднага ще ви уведомим.
Благодарим на Бог, благодарим на Проф. д-р Кирил Романски и екипа му, благодарим на всички, които подкрепиха Нора в този труден за нея момент! Бъдете здрави и нека доброто, което правите се връща при вас и вашите близки!
 Валентина Русева