Кражбите днес

На 2 август, около 08:00 часа е получено съобщение за умишлено унищожени два броя предни гуми на лек автомобил „Фолксваген”, паркиран по ул. „България” в град Каварна. След проведени ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Г. (37 г.) от град Каварна. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 2 август, около 18:00 часа в с. Равнец, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела управляван от неправоспособния И.Д. (17 г.) от с. Равнец. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 3 август, около 02:10 часа по ул. „България” в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат. С полицейска мярка за срок от 24 час е задържан криминално проявения С.Ж. (29 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 август, около 21:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Видно, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 12:00 часа до 21:00 часа неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчен часовник и мобилен телефон. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б.И. (53 г.) от град Каварна, осъждан, рецидивист. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 август, около 03:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от П.Г. (35 г.) от град Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача управлява МПС след като е лишен от правоуправление в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 юли, е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 400 лева от търговски обект на територията на с. Честименско, обл. Добрич. От проведените ОИМ е установен извършителя на деянието, малолетния Д.С. (8 г.) от с. Бистра, обл. Силистра. Открадната сума пари е възстановена на тъжителя от родителите на детето.


03.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД