.

Кражбите днес

На 2 август, около 08:00 часа е получено съобщение за умишлено унищожени два броя предни гуми на лек автомобил „Фолксваген”, паркиран по ул. „България” в град Каварна. След проведени ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.Г. (37 г.) от град Каварна. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 2 август, около 18:00 часа в с. Равнец, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационна табела управляван от неправоспособния И.Д. (17 г.) от с. Равнец. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 3 август, около 02:10 часа по ул. „България” в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат. С полицейска мярка за срок от 24 час е задържан криминално проявения С.Ж. (29 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 август, около 21:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Видно, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 12:00 часа до 21:00 часа неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на ръчен часовник и мобилен телефон. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Б.И. (53 г.) от град Каварна, осъждан, рецидивист. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 август, около 03:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от П.Г. (35 г.) от град Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача управлява МПС след като е лишен от правоуправление в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 юли, е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 400 лева от търговски обект на територията на с. Честименско, обл. Добрич. От проведените ОИМ е установен извършителя на деянието, малолетния Д.С. (8 г.) от с. Бистра, обл. Силистра. Открадната сума пари е възстановена на тъжителя от родителите на детето.


03.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 5176852540308340900

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item