Кражбите днес

На 1 август, около 15:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Славеево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 20 юни до 1 август т.г., чрез взлом, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на един брой килим и пакети с ламинатни плоскости. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 1 август, около 19:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в с. Българево, обл. Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е извършил краба на акумулаторната батерия на МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 1 август, около 09:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в землището на с. Рогачево, обл. Добрич посока с. Кантарджиево. Установено е, че на кръстовището за с. Кранево, водач на колесен трактор с добричка регистрация предприема маневра завой на ляво. В същия момент, движещия се в същата посока джип „Ланд Роувър” с добричка регистрация, при маневра изпреварване на колона от автомобил застига и блъска завиващия трактор. Вследствие на удара трактора се разделя на две части, а лекия автомобил продължава движението си и се спира в крайпътна нива. Вследствие на инцидента на място загива водача на трактора на 62-години от с. Соколово, обл. Добрич. Водача на лекия автомобил е изпробван за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 1 май, около 16:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 980 лева от апартамент, находящ се в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД от полицейските служители е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.Д. (19 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

02.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД