Криминалните новини днес

На 3 август, около 13:15 часа е получено съобщение за починало лице в землището на с. Сенокос, обл. Добрич. Установено е, че около 12:30 часа 21-годишен мъж от с. Крушари, обл. Добрич е скочил във водоема, като следствие на паника, започва да се дави и почива на място. Водоема е с поставени указателни табели за „забранено плуване” и, че е неохраняем. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД МВР ДОБРИЧ, умолява гражданите на областта да не използват частни водоеми, които не се охраняват и в които къпането е забранено !!!

На 3 август, около 10:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево. Установено е, че водач на товарен автомобил „Опел” предприема маневра изпреварване на завиващ товарен автомобил „Ивеко” и се блъска в предната му част. Вследствие на инцидента е пострадал водача на товарен автомобил „Опел” Й.Й. (42 г.) от град Генерал Тошево, който е с охлузни рани на двата долни крайника, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 август, около 16:15 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с полска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетамин. В хода на проверката е установено и бяло прахообразно вещество с тегло 0,8 грама реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.М. (33 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 август, около 11:30 часа по околовръстен път на град Добрич в района на ж.к. „Балик” е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с временни регистрационни табели, със срок на валидност до септември месец 2016 г. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен и управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.


04.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД