Dobrich News Добрич новини

Криминалните новини днес

На 3 август, около 13:15 часа е получено съобщение за починало лице в землището на с. Сенокос, обл. Добрич. Установено е, че около 12:30 часа 21-годишен мъж от с. Крушари, обл. Добрич е скочил във водоема, като следствие на паника, започва да се дави и почива на място. Водоема е с поставени указателни табели за „забранено плуване” и, че е неохраняем. По случая е образувано досъдебно производство.

ОД МВР ДОБРИЧ, умолява гражданите на областта да не използват частни водоеми, които не се охраняват и в които къпането е забранено !!!

На 3 август, около 10:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Генерал Тошево. Установено е, че водач на товарен автомобил „Опел” предприема маневра изпреварване на завиващ товарен автомобил „Ивеко” и се блъска в предната му част. Вследствие на инцидента е пострадал водача на товарен автомобил „Опел” Й.Й. (42 г.) от град Генерал Тошево, който е с охлузни рани на двата долни крайника, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

На 3 август, около 16:15 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Сеат” с полска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетамин. В хода на проверката е установено и бяло прахообразно вещество с тегло 0,8 грама реагиращо на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.М. (33 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 август, около 11:30 часа по околовръстен път на град Добрич в района на ж.к. „Балик” е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с временни регистрационни табели, със срок на валидност до септември месец 2016 г. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен и управлява автомобила в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.


04.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ