Кражбите вчера

На 20 юни, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фиат” с румънска регистрация в района на с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 11:30 часа до 12:30 часа на 20 юни, чрез взлом на предна врата, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя лещи за камера, един брой фотоапарат, статив за камера, преносим компютър, един брой камера и около 700 румънски леи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 20 юни, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Паскалево, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост, не успява да спре и блъска движещия се пред него лек автомобил „Тойота” с варненска регистрация. От удара, лекия автомобил „Опел” се отклонява в ляво по посока на движението си, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП са пострадали 14-годишно момче, което е настанено в МБАЛ добрич с травма на лумбални прешлени и 60-годишна жена, която е с хематом на черепа, и двамата пострадали са без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

На 21 юни, около 01:30 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.А. (37 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 20 юни, около 20:30 часа в с. Спасово, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели управляван от А.С. (37 г.) от с. Спасово. По случая е образувано незабавно полицейско производство.


21.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД