Dobrich News Добрич новини

Кражбите вчера

На 20 юни, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фиат” с румънска регистрация в района на с. Камен бряг, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 11:30 часа до 12:30 часа на 20 юни, чрез взлом на предна врата, неизвестен извършител е проникнал в МПС. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя лещи за камера, един брой фотоапарат, статив за камера, преносим компютър, един брой камера и около 700 румънски леи. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 20 юни, около 16:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на с. Паскалево, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост, не успява да спре и блъска движещия се пред него лек автомобил „Тойота” с варненска регистрация. От удара, лекия автомобил „Опел” се отклонява в ляво по посока на движението си, напуска пътното платно и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на ПТП са пострадали 14-годишно момче, което е настанено в МБАЛ добрич с травма на лумбални прешлени и 60-годишна жена, която е с хематом на черепа, и двамата пострадали са без опасност за живота. Водачите са изпробвани за употреба на алкохол, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

На 21 юни, около 01:30 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.А. (37 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 20 юни, около 20:30 часа в с. Спасово, обл. Добрич е спрян за проверка мотопед, без регистрационни табели управляван от А.С. (37 г.) от с. Спасово. По случая е образувано незабавно полицейско производство.


21.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ