.

Близо 150 деца откриват новия тенис център в Албена

Близо 150 деца ще открият новия тенис център, който се намира във ваканционно селище „Албена“. Новото спортно бижу вече сияе в пълния си блясък пред емблемата на Северното Черноморие – хотел „Добруджа“. В рамките на следващите 48 часа ще се извършват последните довършителни работи. Съоръжението има общо 7 тенис корта, като един от тях е централен и ще разполага с мобилни трибуни. Монтирано е осветление, което ще позволи на гостите на комплекса да играят до късни часове в летните дни. С изградените вече кортове Албена разполага с общо 19 тенис корта, които са изключително близо един от друг. Това превръща родния ни комплекс във водещ международен тенис център, който ще може да приема състезания от най – висок ранг.

Кортовете отговарят на всички международни стандарти. На тях освен подготвителни лагери може да се организират и професионални турнири. Всички кортове от първия етап от 7 корта ще са с шамот. Общата площ на цялостния проект от 13 тенис корта е 9492 кв.метра, а на прилежащата инфраструктура още близо 5000 кв. метра.
Тенис паркът се вписва изключително добре в зеления курорт, като по време на изграждането максимално е съхранена растителността. Спортната арена впечатлява не само със своите прекрасни тенис съоръжения, но и с чудесната си инфраструктура, паркова зона, осветление, фонтан, пейки за отдих и зона за игра. Тенис атмосферата се допълва от фигури на състезатели.
Тенис център „Албена“, намиращ се между Културно-информационния център и Лагуните, непосредствено пред хотел „Добруджа“, ще бъде открит с национален турнир „Киндер плюс спорт“ за момичета и момчета до 9, 10, 11 и 12 г. от 28 – ри април до 1 – ви май, организиран от Българската федерация по тенис. Близо 150 участници ще спорят за първите места, които ще дадат възможност да спечелят квоти за престижно състезание в Италия. На 29 - ти април – събота, домакините ще зарадват тенис талантите на България с огромна вкусна торта.
Reactions: 
Добрич, България Albena, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Albena 8011455713319547014

Публикуване на коментар Default Comments

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код: [video]адрес-на-вашето-видео[/video]

emo-but-icon

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Какво искате да четете на сайта ни?

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

me.bestjobs.bg

me.bestjobs.bg

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item