Криминалните днес

На 25 април 2017 г., в Първо РУ на МВР е получено съобщение от П. Т. на 45 г. от гр. Добрич, че за периода от 11,00 – 12,00 ч. е извършена кражба на чантичка с намиращите се в нея сума от 170 лв., лични документи и връзка с ключове от гардероб в цех на мебелна фирма. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

На 25 април 2017 г. след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОДМВР гр. Добрич и Първо РУ Добрич е задържано лицето В. Д. на 27 г. от същия град. Срещу задържания има издадена европейска заповед за арест, с цел предаване на ФР Германия, във връзка с престъпления свързани срещу личността. Лицето е задържано с постановление на ОП гр. Добрич за 72 ч. и е предадено на служители от РС „ИН“ гр. Добрич.

На 25 април 2017 г. служители на РУ гр. Каварна спират за проверка л.а. „Мерцедес 200 Е”, с добричка регистрация, упраавляван от Б. Г. на 37 г. от гр. Каварна. При извършената проверка е установено, че водача е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наказанието по административен ред чрез наказателно постановление на РУ-Аксаково, влязло в сила на 07.02.2017 г., за управление на МПС без да притежава СУМПС. По случая е образувано бързо производство.

На 25 април 2017 г. служители на Първо РУ спират за проверка л.а. „Опел Астра”, с добричка регистрация, упраавляван от В. С. на 29 г. от с. Ст. Караджа. При извършената проверка водача е изпробван за употреба на наркотични вещества, като пробата е положителна за употреба на канабис, амфетамин и метамфетамин. Свалени са рег. табели на автомобила. Лицето е задържано за 24 ч. в Първо РУ. По случая е образувано бързо производство.


През изминалото денонощие на територията на ОДМВР гр. Добрич е възникнал 1 пожар с материални загуби.


26.04.2017 г. ОД на МВР гр. ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД