Dobrich News Добрич новини

Отворено ателие “Между небето и земята”

Отворено ателие
ХУДОЖНИЦИ,БАЛЧИК ЛЮБОВ - СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИ МОРЕТА’2017
“Между небето и земята”

От 18 до 27 април "Двореца" посреща участниците в шестнадесетото издание на пленера Художници, Балчик, Любов" 2017г. Тази година любовта към красивите места и творчеството на открито събира млади, но вече утвърдени автори от различни части на България.
Деяна Савова, Михаела Иванова, Радослав Нейчев, Антон Антонов, Валентина Лапчева и Мария Алексиева, потопени в неповторимата творческа обстановка, ще имат възможност да пътуват между небето и земята и да изразят индивидуалния си творчески поглед чрез своето изкуство.

В края на пленера е предвидено да се организира отворено ателие, на което авторите ще покажат пред публика и общественост своите произведения. Зрителите от своя страна ще имат възможност да се срещнат и разговарят с художниците и организаторите на ателието.
Отворено ателие бе организирано и в предходното петнадесето юбилейно издание на художествения пленер през 2016 година и премина с голям успех. То бе посетено от много туристи и гости на Архитектурно-парков комплекс "Двореца", меценати на изкуството, галеристи, почитатели на арт културата, жители на Белия град. Кметът на град Балчик г-н Николай Ангелов лично уважи събитието, което премина с подчертан журналистически интерес.
Отвореното ателие ще се състояи на 27.04. 2017г., четвъртък от 17.00 часа в работни лоджии на Вила "Сюита" на територията на ДКИ КЦ "Двореца".

Заповядайте!