.

Кражбите днес

На 21 март, около 10:45 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фолксваген” в района на бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 20 март до 10:00 часа на 21 март, чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в автомобила. По данни на тъжителя е извършена кражба на част от електрическата инсталация на МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 21 март, около 17:05 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Фиат” в района на ул. „Ален мак” в град Добрич. Установено е, че чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в автомобила. По данни на тъжителя е извършена кражба акумулаторна батерия и панел за СД плейър. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 21 март, около 09:50 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в град Каварна. Установено е, че водач на лек автомобил „Сеат” варненска регистрация не спира на знак „Стоп”, отнема предимството на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация и причинява ПТП. Вследствие на инцидента е пострадала водача на лекия автомобил „Пежо”, която е настанен в МБАЛ Каварна с диагноза натъртвания на ребра и хематом на главата, без опасност за живота. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 март, около 14:45 часа е получено съобщение за извършена кражба на бетонни колове от лозов масив, находящ се в землището на с. Коларци, обл. Добрич. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието Ф.А. (26 г.) от с. Давидово, общ. Кайнарджа. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

На 21 март, около 14:40 часа в с. Честименско, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел”, без регистрационни номера. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан водача на МПС Р.А. (58 г.) от същото село. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани един пожар с материални загуби.

22.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България 9650 Kavarna, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 4732592533079783699

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item