Dobrich News Добрич новини

Криминални новини

На 23 март, около 14:30 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка мотопед „Ямаха”, без регистрационни табели управляван от С.И. (35 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 март, около 00:05 часа по ул. „Дунав” в град Добрич е извършена проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено жълто прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество метаамфетамин с тегло 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.Д. (27 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 23 март, около 22:30 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с разградска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача, теста реагира положително за употреба на амфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Г.М. (30 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На 24 март, около 1:35 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача, теста реагира положително за употреба на амфетамин и канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан К.Й. (28 г.) от град Добрич. По случая е образувано незабавно полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.

24.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ