Dobrich News Добрич новини

„Танцът на спиралата 2 – Йога на безкрая”

На 6 април /четвъртък/ 2017 г., от 17.30 ч., холистичният лечител Дончо Кръстев ще представи в Регионална библиотека „Дора Габе” Добрич новата си книга „Танцът на спиралата 2. Йога на безкрая” - система-откровение за смисъла на живота в новото време.

Авторската методика на Дончо Кръстев за здраве, дълголетие, себепознание и познание за Света „Танцът на спиралата”, съчетава в себе си мъдростта на Изтока и Запада, тя носи на практикуващите я здраве и благоденствие.
С помощта на упражненията – „Танцът на спиралата”, създадени от Дончо Кръстев, човек може да увеличи постиженията във всички сфери на човешката дейност. Специалните движения лекуват и удължават живота. Дончо Кръстев и много от неговите последователи сравняват книгата му с „Книгата на промените” – най-древната китайска гадателска система, към която хората се обръщат вече 3000 години, за да разберат какво ги чака в бъдещето. Тази книга е ключ към разгадаването на промените в нашия живот и скритите сили, които ги предизвикват. От нея може да разберем причините за всяка заплетена ситуация и да намерим изход.

Системата на Кръстев е уникална – за здраве и дълголетие. Състои се от две части – теоретична и практична, с 3 комплекса даоистки енергийни  упражнения,  съобразени с  новата енергетика на Земята и Слънцето. Дух, душа и тяло се обединяват в едно цяло.  „Танцът на спиралата” е  система-откровение за смисъла на живота и принципите, по които той се развива.

Авторът на методиката Дончо Кръстев е медик по образование, холистичен лечител, помогнал на хиляди да решат здравословните си и социални проблеми. Методиката му е научно обоснована и е с доказани ефекти. Представена е на множество конференции и семинари в страната и чужбина. Включена е в научни и научно-популярни публикации. Участва в международни проекти.
Книгата е безценен и необходим наръчник в живата на всеки. Чрез нея можем да получим отговор на всички наши въпроси.Това, което лечителят най-вече желае, е да помага на хората да бъдат здрави, в баланс със себе си и Света.