Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 15 март, около 16:00 часа в района на кооперативен пазар град Добрич е извършена проверка на криминално проявения С.М. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката са установени 520 къса цигари без акцизен бандерол. По случая е съставен АУАН по ЗАДС.

На 15 март, около 10:00 часа в с. Оброчище, област Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача на автомобила, теста реагира положително за употреба на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.С. (24 г.) от с. Оброчище. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 март в с. Ваклино, обл. Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Фиат” с добричка регистрация, управляван от Р.А. (40 г.) от с. Оброчище. В хода на проверката водача представя свидетелство за управление на МПС издадено от К. Великобритания. При извършената експертна справка е установено, че документа е неистински. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.

16.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ