.

Полицията съобщава

ИНФОРМАЦИОННИ СЪОБЩЕНИЯ

На 12 март служители на Първо РУ МВР Добрич, извършват проверка на питейно заведение, находящо се в района на ж.к. „Балик” в град Добрич, стопанисвано от криминално проявения Ш.И. от град Добрич. В хода на проверката са установени найлонови пликчета със суха тревна маса, ръчно свити цигари и 28 броя пликчета със бяло прахообразно вещество. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество марихуана с тегло 12 грама, а бялото прахообразно вещество на наркотичното вещество амфетамин, с тегло 6,5 грама. Наркотичните вещества са установени, както разпръснати по масите в заведението, така и в обособени тайници в ел. табло, осветителните тела и мебелите. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Ш.И. (42 г.) и Н.А. (40 г.), и двамата от град Добрич. Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на мъжете продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 16 март, около 01:45 часа в Първо РУ МВР Добрич се тъжи 22 – годишен мъж от град Добрич. По данни на тъжителя, около 00:10 часа в централната част на градски парк „Свети Георги” е застигнат от двама непознати с маски, които чрез заплаха с пистолет са отнели от владението му сума пари в лева и валута и мобилен телефон. Незабавно е сформирана оперативна група от служители на Първо РУ МВР Добрич. От проведените оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от полицейските служители са установени извършителите на деянието А.А. (17 г.) от с. Крушари, обл. Добрич, В.Г. (18 г.) от град Добрич, както и техен помагач А.М. (22 г.) от град Добрич. Иззето е оръжието на престъплението, газов пистолет и маските, които са ползвали извършителите. Установени са и вещите обект на посегателството. Работата по установяване и документиране на цялостната им престъпна дейност продължава.

ОД МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 7891674464139109260

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item