Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 14 март, около 20:05 часа е получено съобщение от ЧОФ за нарушение в частен имот на територията на в.з. „Изгрев” в град Балчик. На място е установено, че за времето от 19:00 часа до 20:10 часа чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал във вилата. По данни на тъжителя е извършена кражба на 1 брой мъжка чанта и два броя дамски чанти с намиращите се тях лични документи, лични вещи, сумата от 500 евро и 1500 руски рубли. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 14 март, около 16:20 часа по ул. „Пробуда” в град Добрич е извършена проверка В.С. (29 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена ръчно свита цигара със суха тревна маса, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис, с тегло 0,4 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа В.С. е задържан в първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 март, около 19:10 часа по ул. „Фридрих Енгелс” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителна проба за употреба на канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан П.Т. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 март, по ул. „Купен” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Тойота” с добричка регистрация. В хода на проверката са установени 2 000 къса цигари без бандерол. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.К. (38 г.) от град Добрич По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 март, е извършена проверка на частен имот по ул. „Купен” в град Добрич. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред 2860 къса цигари без бандерол. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.Х. (68 г.) от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.


15.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ