.

Кражбите днес

На 20 февруари, около 08:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Оброчище. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, преносим компютър, звукоусилвател, мобилен телефон, фотоапарат, и електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 20 февруари, около 02:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект по ул. „Гурко” в град Добрич. Установено е, че около 01:50 часа чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на 10 броя електронни цигари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 20 февруари, около 18:50 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, паркиран по бул. „Русия” в град Добрич. Пожара е загасен от служители на РСПБЗН Добрич. Вследствие на огъня напълно е изгоряла предната част на МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 20 февруари, около 14:30 часа в град Балчик е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено суха тревна маса, с тегло 6,4 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество марихуана. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения К.И. (21 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 20 февруари е извършена проверка на частен имот в с. Септемврийци, обл. Добрич, обитаван от Х.А. (44 г.) от с. Белгун, обл. Добрич. В хода на проверката е установено незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 20 февруари, около 13:40 часа по ул. „Дунав” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.И. (21 г.) от с. Карапелит, обл. Добрич При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани един пожар с материални щети и един пожар без материални загуби.

21.2.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 866577802426234491

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item