Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 31 януари, в 13:45 часа в гр. Добрич, на бул. „Русия”, в близост до магазин „ЛИДЛ”, служители на Първо РУ Добрич спират за проверка л.а.”МЕРЦЕДЕС”, с РР регистрация, управляван от И.С., на 27 год., криминално проявен от гр. Добрич. От последвалата проверка с дрегер „Дръгтест”, техническото средство отчита положителен резултат за наличие на кокаин и канабис. Взета кръвна проба и урина за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества, а водача е задържан за срок до 24 часа.

На 31 юни, за времето от 11:00 до 11:30 часа, в гр. Добрич, в района на кооперативен пазар, при провеждане на ОИМ срещу разпространението на акцизни стоки без бандерол са извършени проверки на три лица – Ю.Р., на 42 г., К.А., на 60 г. и Р.К., на 20 г. от с. гр., в които намерени общо 11 кутии цигари, необлепени с акцизен бандерол. По случая са съставени актове.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич има регистрирани два сигнала за пожари. Същите се посетени, като единия е без материални загуби, а другия е недействителен.

01.02.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ