Dobrich News Добрич новини

Почерпан каварналия в ареста

На 6 декември, около 19:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Лозенец, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и флаш памет. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 6 декември, около 10:30 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Стожер, обл. Добрич, обитаван от Ю.И. (38 г.). В хода на проверката е установено незаконно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 декември, около 16:50 часа в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,80 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан К.И. (44 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 1 пожар с нанесени материални щети и 2 пожара без материални загуби.

На 6 декември, около 08:55 часа е получено съобщение за пожар в частен имот на територията на град Балчик. Изпратените екипи на РС ПБЗЬН Балчик успяват да потушат огъня в 10:45 часа. Вследствие на пожара са унищожени 4 броя бяла и черна техника, домашно имущество, опушени 100 м2 стени. Причината за възникването на инцидента е неправилно ползване на отоплителен уред газова печка. Няма пострадали.

07.12.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ