Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 7 декември, около 13:45 часа е получено съобщение за извършен грабеж по ул. „Отец Паисий” в град Добрич. По данни на тъжителя в асансьор на жилищна кооперация, в която живее е нападнат от непознат мъж, който чрез използване на сила е отнел от владението му чанта с намиращите се нея сума от 650 лева, лични документи и мобилен телефон. По случая е образувано досъдебно производство.

На 7 декември, около 19:10 часа е получено съобщение за извършено ПЗО в град Балчик. Установено е, че за времето от 16:00 часа до 19:05 часа неизвестен извършител противозаконно е отнел лек автомобил „Фолксваген” с испанска регистрация, паркиран по ул. „Иван Вазов” в морския град. По случая е образувано досъдебно производство.

На 7 декември, около 19:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено ръчно свита цигара със суха тревна маса. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис с тегло 0,5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.А. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 2 пожара без материални загуби.

08.12.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ