.

Ден на отворените врати се проведе в НАП Добрич

В навечерието на професионалния празник на приходната агенция - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, учениците от XI „Б” клас на „Финансово-стопанска гимназия „Васил Левски” посетиха офиса на НАП в Добрич

Директорът на местния офис Димитър Димитров поздрави гостите със започването на учебната година и ги запозна с мисията и визията на Националната агенция за приходите, структурата и основните функции на администрацията. Младите финансисти проявиха интерес и зададоха въпроси свързани с контролната дейност на приходната администрация и как тя противодейства на опитите за нанасяне на щети на бюджета.
Учениците се запознаха и с това, как да се включат в играта на НАП „Влез в час с данъците“, която им дава възможност да се състезават за големи награди - дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове.
След проведената среща и разговори госпожа Галя Павлова-преподавател по финанси и учениците от Финансово-стопанска гимназия изказаха благодарност за полезната информация и изявиха желание срещите да продължат, за да се изгради трайна връзка между образованието и практическото обучение на бъдещите служители в НАП.
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Образование 7632346764902607980

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item