Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 25 октомври, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се във вилна зона „Лозята” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 24 октомври до 09:50 часа на 25 октомври, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в помещението. По данни на тъжителя е извършена кражба на два куфара с ръчни инструменти и около 50 литра вино. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 21 октомври е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Видно, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на пералня машина, печка на твърдо гориво, маса, фитнес уреди и градински тример. От незабавно проведените оперативно издирвателни мероприятия от служители на РУ МВР Каварна са установени извършителите на деянието криминално проявените Е.Х. (23 г.) от с. Видно и М.Д. (25 г.) от с. Белгун. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани на РП Каварна.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

26.10.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ