.

Нови футболни врати на стадиона в Албена

Нови футболни врати и мрежи, които са по стандартите на УЕФА, бяха поставени днес на централния стадион във ваканционно селище „Албена“. В момента в курорта кипи подготовка по предстоящата европейска футболна квалификация за девойки до 19 г. Тя ще бъде от 18 до 25 октомври, а в нея ще участват съставите на България, Холандия, Турция и Молдова.

Всички мачове са от 14 часа, като националките ще играят срещите си в Албена, а мачовете на другите отбори ще бъдат на терена в Балчик.
Припомняме Ви, че това ще бъде петия евротурнир от календара и УЕФА за 2016 г. в Албена. Домакините спечелиха доверието на организаторите, като през последните години инвестираха в нови трибуни на стадиони 2 и 3, поставиха информационни табла, закупиха качествена техника за подръжка на футболните терени, които за всеки един турнир са подготвени професионално и получават висока оценка от евроцентралата.

Програма на евроквалификациите:

19 октомври
Холандия – България
Молдова – Турция
21 октомври
Турция – България
Холандия – Молдова
24 октомври
България – Молдова
Турция – Холандия
Reactions: 
Добрич, България Albena, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Albena 8631725761566256942

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item