Dobrich News Добрич новини

Студенти дошли в България от различни континенти отбелязаха международния ден на усмивката

Студенти се усмихнаха пред обектива по повод „Международен ден на усмивката“ от България, Литва, Испания, Индия, Италия, Сейшелски острови, Австрия, Колумбия, САЩ, Мароко, Австрия, Украйна, Русия и др.

Днес, 07.10, студентите във Висше училище по мениджмънт с радост се усмихнаха пред обектива на своите колеги, за да поздравят гражданите на Добрич. Всички младежи са единодушни, че една усмивка не струва нищо, но когато е на лица ни може да се постигне много. По време на фотосесията се включиха дори и някои от преподавателите във висшето училище, както и зам. ректор (проф. Станислав Иванов), академичен директор (Ванина Вълчева), завеждащи учебен отдел (Татяна Иванова), маркетинг директор и др.

„Интересно е, когато можем да се забавляваме по време на лекции по този начин. Хората в България са много приятелски настроени, а това училище забелязвам, че има много добро отношение към всички студенти, независимо от кой край на света идват те. Разбрах, че тук всяка година се организира дори парти от преподавателите за студенти.“ – споделя студентка от Индия, Камалприит.

„Като част от бизнес училище, мога да кажа, че усмивката е важна във всякакъв тип работа и за всяка позиция. Имам колеги, които учат туризъм или международен бизнес, където в реална работна среда, дори да си тъжен или ядосан трябва да носиш усмивка на лицето си. Пожелавам на всички да бъдат винаги усмихнати.“ – добавя Влад от Украйна.