Dobrich News Добрич новини

“СПОДЕЛЕНА КРАСОТА"

ХУДОЖНИЦИ,БАЛЧИК ЛЮБОВ - СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИ МОРЕТА’2016

“Споделена красота”

петнадесето издание

17- 27.04.2016

“СПОДЕЛЕНА КРАСОТА" е темата на предстоящото петнадесето издание на “Художници, Балчик, Любов-среща на европейски морета".

В продължение на десет дни участниците, заобиколени от красотата на неповторимия пейзаж, в прекрасна творческа обстановка, ще имат възможност да се потопят в темата, да потърсят и открият собствен подход и изказ.

В края на пленера е предвидено да се организира отворено ателие, на което авторите ще покажат пред публика и общественост своите произведения. Зрителите от своя страна ще имат възможност да се срещнат и разговарят с художниците и организаторите на ателието.

След приключването на издание 15 на“ХУДОЖНИЦИ, БАЛЧИК, ЛЮБОВ - СРЕЩА НА ЕВРОПЕЙСКИ МОРЕТА”2016, творби на участвалите автори ще станат част от колекцията на ГХГ Балчик и ДКИ КЦ "Двореца" – Балчик.

Пленерът “Соделена красота” 17 – 27.04.2016 се осъществява с любезното съдействие и подкрепа на община Балчик, ДКИ КЦ "Двореца"-Балчик и екипът на Художници, Балчик, Любов-среща на европейски морета.

Участници:

Анастас Камбуров, Андрей Янев, Георги Липовански, Даша Найденова, Дарина Янева, Женя Адамова, Николай Бузов, Ралица Карапантева, Роберт Цанев, Силви Басева.
На 1 април от 18:30ч. в Галерия"Тихото гнездо" ИЗЛОЖБА - ЖИВОПИС, ГРАФИКА, СКУЛПТУРА, РИСУНКА Dobruja.com