Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 30 март, около 19:00 часа по ул. „Н. Петков” в град Добрич е извършена проверка на Н.В. (26 г.) от град Добрич. В хода на проверката в мъжа са открити и иззети по надлежния ред бяло прахообразно вещество с тегло 11 грама реагиращо на наркотичното вещество амфетамин и зелена тревна маса с тегло 0,3 грама реагираща на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа Н.В. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. Работата по случая продължава.

На 30 март, около 12:20 часа по бул. 25-ти Септември в град Добрич е извършена проверка на В.К. (30 г.) от град Добрич. В хода на проверката в мъжа е открита е иззета суха тревна маса с тегло 1,4 грама. При извършения полеви тест, същата реагира на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа В.К. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. Работата по случая продължава.

На 30 март е получено съобщение за извършваща се незаконна сеч по пътя между селата Василево и Калина обл. Добрич. Изпратените екипи на място установяват Р.Р. (53 г.) от с. Василево и Г.Ш. (35 г.) от град Добрич. В близост до произшествието е установен микробус „Пежо” с добричка регистрация. В каросерията на МПС са открити около 2 м3 дървесина. Уведомени са служители на ТП- ДГС Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби.

31.03.2016 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ