Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 30 ноември, около 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба по ул. „Поп Богомил” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на тухлена стена, неизвестен извършител е проникнал в складово помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на два броя заваръчни апарати. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 30 ноември, около 10:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от почивна станция, находяща се във в.з. „Сборно място” в град Балчик. Установено е, че за времето от 27 ноември до 30 ноември чрез взлом на врата неизвестен извършител е проникнал в сградата. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 32 м2 медни ромбовидни плочи за обков. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 30 ноември, около 13:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на к.к. Албена. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал последователно в четири апартамента, част от почивна база на територията на к.к. Албена. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя LCD телевизори. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ няма регистрирани пожари.

01.12.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ