Dobrich News Добрич новини

Като неможете да пиете, що се пънете и да шофирате?

На 5 септември, около 06:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект находящ се по ул. „Хемус” в град Добрич. Установено е, че за времето от 01:00 часа до 06:30 часа чрез взлом на част от покрива неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на 3 броя бутилки уиски и водка, и около 600 грама кафе. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 5 септември, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от земеделска нива в землището на с. Каблешково, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 4 септември до 10:00 часа на 5 септември, чрез изрязване е извършена кражба на около 3 дка пити слънчоглед. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 6 септември, около 02:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя между село Челопечене и с. Вранино, обл. Добрич. Изпратените екипи на място установяват, че водач на лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост се блъска в крайпътно дърво. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,76 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Н. (61 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Каварна.

07.09.2015 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ