Dobrich News Добрич новини

Добричлия е основател на една от най-големите аудио-библиотеки в света

Нашенец е основал една от най-големите в света и най-голяма в Youtube аудио библиотека.
Библиотеката има за цел да помага на незрящите, като предлага всички класики, както и хиляди по-съвременни книги. Книгите се предлагат напълно безплатно и всеки има достъп до тях Може да я проверите от тук.
Кликнете тук за сайтът на библиотеката. Книгите са събрани от всички жанрове, дори и по-технически. Сред които са и теорията на относителността на Айнщайн, както и всички трудове на античните философи. Най-известните творби от проекта Гютенберг са озвучени в сайта. Съдържанието на библиотеката надвишава 12,000 клипа! Библиотеката е в тесни взаимоотношения с Александрийската Библиотека, както и в партньорство с Google и Youtube. Въпреки, че четенето на книги в световен мащаб намалява, изследванията сочат, че все повече хора използват аудио книги. Аудио книгата е много удобна. Може да я слушате по време на тренировка във фитнеса, джогинг в парка, докато почиствате в къщи или шофирате.
Нашата медия се надява, че все повече проекти като този ще възникват в града ни. И ние ще продължаваме да ги подкрепяме. За повече информация се обърнете към редакцията на www.dobrichnews.com