Dobrich News Добрич новини

Бюлетин и издирвани лица от Полицията

На 20 май, около 11:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от имот находящ се по ул. „Отец Паисий” в град Добич. Установено е, че за времето от 09:55 часа на до 10:10 часа на 20 май, неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари и лични документи. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич. На 20 май, около 18:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на кръговото кръстовище на к.к. Албена. Установено е, че водач на мотоциклет „Сузуки” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост застига и блъска движещия се пред него лек автомобил „Субару” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал 31 – годишния водач на двуколесното МПС, отведен в ЦСМП Балчик с натъртвания на дясна длан, дясно коляно и десен бъбрек без опасност за живота. Двамата участници в ПТП са проверени за употреба на алкохол с техническо средство като цифровата индикация е с отрицателен резултат.
Контролните органи са съставили 14 акта и 35 фиша за констатираните от тях нарушения. На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран един пожар без материални загуби и два пожара без нанесени материални щети.

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ По молба на близките, полицията издирва Цанка Василева Николова на 69 години от с. Оброчище, обл. Добрич. Василева е на видима възраст 65-70 години, ръст 164 см., слабо телосложение, очи кафяви, бяла къса коса. В деня на изчезването си е била облечена с черна грейка, черно спортно долнище и тъмно синя тениска.
Жената е напуснала дома си и е в неизвестност от 09:30 часа на 19 май 2014 година. Хората, които имат информация за Цанка Василева , могат да помогнат за издирването й, като позвънят на тел. 112, или в най -близкото полицейско управление. 21.05.2014 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ