Dobrich News Добрич новини

Добруджа 07 победиха с 3-0

ВОЛЕЙБОЛ - Юношите младша възраст на Добруджа 07 победиха с 3-0 гейма състава на Варна волей в т.нар. Турнир на третите, информират от пресцентъра на клуба. Така вторият им мач срещу домакините от Черно море се оказва без значение - и двата отбора се класират за последния квалификационен турнир, даващ 2 квоти за финалите на държавното първенство.
Клубното ръководство вече подаде заявка за домакинство на турнира и се очаква решението на БФВ. Останалите 3-ма участници в него вече са били домакини през този сезон, което дава надеждата заявката на Добруджа 07 да бъде приета.

ТЕНИС - Две победи постигна Емилиян Цветков от Изида в държавния турнир по тенис за състезатели до 12 г. в Бургас, съобщават от пресцентъра на добричкия клуб. В първия кръг добруджанецът елиминира Боян Иванов от Хасково с 4-0 4-1. Последва победа с 4-2 4-1 над Георги Костов от варненския клуб Велто, а във финала за влизане в основната схема Цветков отстъпи с 2-0 сета от Максим Хорозов от пловдивския клуб Албена. Загуби в първия кръг на кортовете на Черноморец допуснаха Виктор Дойчев, Карина Георгиева, Ася Мелникова, Натали Георгиева и Радослав Божилов.