Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 10 октомври, около 23:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от междуетажно помещение, находящо се в жилищен блок в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на врата, неизвестен извършител е проникнал в стаята. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 броя електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 октомври, около 11:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се на околовръстен път на град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на 9 броя електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 октомври, около 15:15 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в приземен етаж на жилището. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 5 000 евро и 3 200 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 октомври, около 12:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на спортен екип от простор на частен имот в град Каварна. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Я.Т. (20 г.) от град Велико Търново. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 октомври, около 21:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Ж.А. (26 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 октомври, около 00:$0 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 час е задържан Н.М. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


11.10.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ