Dobrich News Добрич новини

Криминалните новини

На 14 септември, около 05:10 часа е получено съобщение за пожар в лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, паркиран в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. Вследствие на пожара напълно е изгорял лекия автомобил. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 септември, около 11:00 часа е извършена проверка на частен имот в с. Плачи дол, обл. Добрич, обитаван от Н.А. (49 г.) от с. Плачи дол, обл. Добрич. В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 септември, около 19:10 часа е задържан криминално проявения Г.Т. (34 г.) от град Генерал Тошево. Мъжа е нарушил заповед за незабавно защита на РС. Г. Тошево спрямо 17 годишната Г.С. от същия град . По случая се извършва проверка.

На 13 септември румънските гранични служби предават на ГПУ Г. Тошево двама албански граждани, които незаконно са преминали държавната граница в района на 28 гранична пирамида край с. Граничар, обл. Шабла. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

15.09.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ