Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 31 август, около 13:00 часа е извършена проверка на частен имот на територията на с. Орляк, обл. Добрич, обитаван от Р.Р. (58 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 август, около 11:15 часа е извършена проверка на частен имот по ул. „Калиакра” в град Добрич, обитаван от Г.Д. (68 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 август, около 13:30 часа е извършена проверка на частен имот по ул. „Осми Март” в град Добрич, обитаван от К.К. (22 г.). В хода на проверката е установено неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 31 август, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на два броя одеала и възглавница от исторически музей град Каварна. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието Д.Д. (21 г.) от с. Видно, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 август, около 10:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Митсубиши” без регистрационни табели, управляван от криминално проявения М.К. (45 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 30 август, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на мобилен телефон от стопански двор, находящ се на територията на с. Загорци, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения К.С. (20 г.) от град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Г. Тошево.


На 31 август, около 15:00 часа по пътя от град Добрич посока град Балчик е спрян за проверка челен товарач с добричка регистрация, управляван от В.Н. (22 г.) от с. Сенокос, обл. Добрич. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и управлява МПС в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 август, около 14:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети между лек автомобил „Мерцедес” с благоевградска регистрация и лек автомобил „Фолксваген” с румънска регистрация. При извършената проверка на водача на лек автомобил „Мерцедес” за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 2,99 промила в издишания от водача въздух. В хода на проверката в автомобила е установена суха тревна маса с тегло около 2,3 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Р.Р. (45 г.) от град Разград. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.01.09.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ