Dobrich News Добрич новини

ПТП-та днес

На 31 юли, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се във вилна зона „Орехите” град Балчик. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в стаята. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър, таблет, компютърна периферия и сумата от 60 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 31 юли, около 17:30 часа е получено съобщение за извършена кражба на мобилен телефон, оставен без наблюдение на плажа на град Каварна. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 31 юли, около 19:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Варна посока град Добрич, на около 1 км., преди с. Стожер. На място е установено, че лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация, управляван от 37 годишната Ц.В. при маневра изпреварване губи контрол над автомобила, напуска пътното платно и се преобръща в крайпътна нива. Вследствие на инцидента няма пострадали. На водача е съставен АУАН по ЗДвП.

На 31 юли, около 19:35 часа в с. Присад, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ”, без регистрационни табели, управляван от Г.К. (22 г.) от с. Присад. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 31 юли, около 12:40 часа е получено съобщение за нанесени материални щети по товаре автомобил „Фиат” с добричка регистрация, паркиран в района на промишлената зона на град Генерал Тошево. От проведените ОИМ е установен извършителя на деянието И.И. (46 г.) от с. Змеево, обл. Добрич. В хода на работа е установено, че извършителя на деянието при управление на колесен трактор с прикачен инвентар, валяци е унищожил чужда движима вещ. И.И. е настанен в ЦПЗ град Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

01.08.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ