Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 15 юни, около 9:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 18-годишната К.Й., поради движение с несъобразена скорост, напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, е пострадал56-годишен мъж, пътник в автомобила, който е транспортиран до МБАЛ Добрич с диагноза фрактура на лява раменна ключица и разкъсно-контузни рано в областта на главата, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол на водача на автомобила е с отрицателен резултат. Съставен е АУАН по ЗДвП.

На 15 юни, около 13:15 часа в района на с. Царичино, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от криминално проявения Р.К. (33 г.) от град Балчик. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила не притежава СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни, около 19:35 часа по ул. „Орфей” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Митсубиши” с чужди регистрационни номера, управляван от криминално проявения С.С. (38 г.) от град Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила не притежава СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни, около 06:10 часа по ул. „Боровина” в град Добрич е спрян за проверка джип марка „Махиндра” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества. Теста отчита положителна проба за употребата на опиати. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.М. (36 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни е извършена проверка на частен имот на територията на с. Одринци, обл. Добрич, обитаван от С.Г. (58 г.). В хода на проверката е констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


16.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ