Кражбите днес

На 15 юни, около 9:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „25-ти Септември” в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от 18-годишната К.Й., поради движение с несъобразена скорост, напуска пътното платно и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента, е пострадал56-годишен мъж, пътник в автомобила, който е транспортиран до МБАЛ Добрич с диагноза фрактура на лява раменна ключица и разкъсно-контузни рано в областта на главата, без опасност за живота. Извършената проверка за употреба на алкохол на водача на автомобила е с отрицателен резултат. Съставен е АУАН по ЗДвП.

На 15 юни, около 13:15 часа в района на с. Царичино, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с варненска регистрация, управляван от криминално проявения Р.К. (33 г.) от град Балчик. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила не притежава СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни, около 19:35 часа по ул. „Орфей” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Митсубиши” с чужди регистрационни номера, управляван от криминално проявения С.С. (38 г.) от град Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на автомобила не притежава СУМПС и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни, около 06:10 часа по ул. „Боровина” в град Добрич е спрян за проверка джип марка „Махиндра” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества. Теста отчита положителна проба за употребата на опиати. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.М. (36 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 15 юни е извършена проверка на частен имот на територията на с. Одринци, обл. Добрич, обитаван от С.Г. (58 г.). В хода на проверката е констатирано неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


16.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД