Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 26.06.2017 г. е получено съобщение, за това че за периода от края на месец февруари 2017 г. до настоящия момент неизвестен извършител е проникнал в жилище по ул. „Купен“ в гр. Добрич и чрез взлом на ПВЦ прозорец е извършил кражба на компютърна конфигурация, телевизор, микровълнова печка и други битови вещи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26.06.2017 г. е получено съобщение за извършена кражба от жилище по ул. „Кирил и Методий“ в гр. Добрич на сумата от 500 лв. от мъжка черна, кожена чанта. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26.06.2017 г. в РУ-Балчик е получено съобщение от румънски гражданин, отседнал в хотел „Нона“ на КК „Албена“, за това че неизвестен извършител е проникнал през незаключена балконска врата в хотелската му стая и е извършил кражба на два мобилни телефона марка „Samsung“ и „Allview“, чанта със сумата от 250 евро, 100 румънски леи, 20 лв., GPS марка „Mio“, лаптоп марка „Dell“, таблет марка „Kindle“ и 2 бр. дамски чанти. По случая е образувано досъдебно производство.

На 26.06.2017 г. по ул.“ Ген. Георги Попов“ в посока ул. „Христо Ботев“ до ОУ „Д. Талев“, мотопатрул спира за проверка мотопед „Кийуеи Ф Акт“, с добричка регистрация. От извършената проверка се установява, че водача П. П. В. на 16 г. от гр. Добрич не притежава СУМПС и в е в срок на повторност от влязло в сила наказателно постановление, връчено на 20.05.2017 г.. По случая е образувано бързо полицейско производство.


През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР гр. Добрич са регистрирани два пожара с нанесени материални щети.


27.06.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ