Кражбите днес в Балчик

На 14 юни, около 06:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се във вилната зона на град Балчик. Установено е, че за времето от 00:00 часа до 06:00 часа на 14 юни, неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата на втория етаж на вилата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сребърни и златни накити, сумата от 60 лева и 300 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юни, около 07:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се във вилната зона на град Балчик. Установено е, че за времето от 02:00 часа до 06:45 часа на 14 юни неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата. По данни на тъжителя е извършена кражба на 4 600 евро, 20 000 рубли и златни накити. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

На 14 юни, около 17:20 часа са извършени проверки в частен имот по ул. „Опълченска” и по бул. „Русия” в град Добрич, обитавани от О.Б. (51 г.). В хода на проверката са установени суха тревна маса с тегло 2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество марихуана, полиетиленови пликчета и мелничка, която е използвана за раздробяване на тревната маса. С полицейска мярка за срок от 24 часа О.Б. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 юни, около 21:0 часа в с. Спасово, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с варненска регистрация. В хода на проверката е установено, че водача на автомобила е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,50 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения К.К. (36 г.) от с. Спасово. По случая е образувано незабавно полицейско производство по описа на РУ МВР Г. Тошево.

На 14 юни, около 19:15 часа е извършена проверка на питейно заведение, находящо се в с. Ваклино, обл. Добрич, стопанисвано от Ж.Ч. (52 г.). В хода на проверката са установени 20 литра високо-алкохолна напитка, без акцизен бандерол. Собственика на обекта не представя надлежна документация за произхода и съхранението на ракията. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Шабла.

15.06.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ

Популярни публикации от този блог

Горя емблематичният подлез пред Ж.П. гарата на град Добрич

Несъобразена скорост

Обръщение от изп. директор на Водоснабдяване и канализация Добрич АД