.

НАП Варна продава питейно заведение в центъра на Добрич

Търговски обект-кафе в центъра на Добрич обявиха на търг публичните изпълнители от ТД на НАП Варна. Обектът е на два етажа и е с площ от 132 кв. м. Началната тръжна цена, от която ще започне наддаването за него, е 205 456 лева.

Търгът е обявен за 10 май и може да бъде намерен на електронната страница на НАП. Оглед на търговския обект кандидат-купувачите могат да извършат от 24 април до 3 май, след предварителна уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата. На същия търг данъчните продават и дворно място с площ от 561 кв. м. и магазин с площ 52.59 кв. м, находящи се в централната градска част. Имотите са на физическо лице, което след връчване на ревизионния акт само за един ден се разделя с притежаваните от него три имота, като ги продава на свой близък, за да избегне заплащането на дължими данъчни задължения. След обявяването на всички инстанции от съда на сделките за недействителни, варненските данъчни обявиха имотите за продан.
Продажбата на имущество и активи на фирмите не е начин, по който ще се избегне заплащането на дължими данъци, напомнят от НАП Варна. Според разпоредбите на Данъчно – осигурителния процесуален кодекс приходната агенция има право да поиска от съда да обяви за недействителни определени сделки, сключени с цел държавата да не може да събере своите вземания. От началото на изминалата 2016 година до момента по искане на публичните изпълнители от НАП Варна съдът е обявил 8 сделки на длъжници на приходната агенция за недействителни. След обявяването на сделките за недействителни в активите на длъжниците е възстановено имущество на стойност 631 000 лева.

НАП Варна отмени търг за продажбата на кафене в центъра на Добрич - Отменено!
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

НАП 8701623045384780892

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item