Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 3 април е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Крапец, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 1 март до 3 април, чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в метален фургон. По данни на тъжителя е извършена кражба на газова бутилка, газов котлон, горелки, ударна бормашина и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

На 3 април, около 16:20 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,7 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.Е. (22 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 3 април, около 20:40 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Роувър” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, теста отчита положителен резултат за употреба на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения К.С. (48 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 4 април, около 01:15 часа в град Добрич е извършена проверка на Д.Д. (20 г.) от град Добрич, криминално проявен. В хода на проверката е установена суха тревна маса, с тегло 0,7, реагиращо на полевия тест на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,1 грам, реагиращо на амфетамин. По случая е образувано бързо полицейско производство.

04.04.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ