Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 11 април е получено съобщение за извършена кражба от гробищен парк в град Каварна. Установено е, че за времето от 9 април до 11 април, чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в помещение. По данни на тъжителя е извършена кражба на 15 броя бронзови цифри. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11 април, около 15:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама, реагиращо на полевия тест на амфетамин. Извършената проверка за употреба на наркотични вещества на водача отчита положителен резултат за употреба на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани К.К. (25 г.) и М.Я. (17 г.), и двамата от град Добрич. По двата случая са образувани досъдебни производства.

На 11 април е получено съобщение за умишлено увреждане на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, паркиран пред частен дом в град Генерал Тошево. По данни на тъжителя за времето от 18:30 часа на 10 април до 09:00 часа на 11 април, неизвестен извършител е увредил преден десен мигач, предна дясна джанта и гума на МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

На територията на ОД МВР Добрич е регистриран един пожар с материални загуби.

12.04.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ