Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 20 март, около 08:55 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на град Тервел. Установено е, че за времето от месец април м.г. до 20 март т.г., чрез взлом на врата неизвестен извършител е проникнал в необитаема къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор и електрическа бормашина. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Тервел.

На 20 март, около 21:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Хитово, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 06:30 часа до 20:30 часа на 20 март, чрез демонтаж неизвестен извършител е извършил кражба на два броя сателитни чинии. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ МВР Добрич.

На 20 март, около 11:30 часа служители сектор „ПИП” при ОД МВР Добрич извършват проверка на частен имот, находящ се по ул. „Агликина поляна” в град Добрич. В хода на проверката са установени 3240 къса цигари без акцизен бандерол от различни марки. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана Е.А. (51 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани един пожар с материални загуби и един пожар без материални щети.

21.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ