.

Добрички полицаи откриха оранжерия за канабис

МИНИСТЕРСТВО НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ
ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР- ДОБРИЧ

След проведени ОИМ, свързани с противодействие на престъпленията, свързани с наркотични вещества от служители от Отдел „Криминална полиция” при ОДМВР Добрич и Второ РУ Добрич са установени данни за производството на наркотични вещества на територията на Община Добричка. Незабавно е разпоредено провеждане на СПО от Директора на ОДМВР Добрич, като след доклад пред Добричка районна прокуратура на 29 март служителите са пристъпили към операцията. Извършени са процесуално-следствени действия в с. Драганово, където в имот, собственост на А.П. /41 г./ от гр.Добрич е открита високотехнологична оранжерия, като същата е пригодена в стая на къщата, оборудвана с лампи за отопление и вентилационно - климатична система, термодатчици, сензори и други. Намерени са общо 37 броя, посадени в саксии растения от рода на конопа, с размери от 70 см до 120 см с общо тегло около 30 кг. зелена маса . От извършените проби с полеви тест откритите растения реагират на канабис. А.П. е задържан за 24 часа.
Операцията е осъществена под прякото ръководство на Добричка районна прокуратура.
По случая във Второ РУ Добрич е образувано досъдебно производство по чл.354В, ал.1 от НК. Материалите са докладвани в Районна прокуратура -Добрич. Собственикът на имота и стопанин на домашната плантация е привлечен като обвиняем. Същият има криминални регистрации за хулиганство, закана с убийство и склоняване към проституция. Работата по пълното изясняване на случая и престъпната дейност на лицето продължава.
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 6296938216001565821

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item