Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 28 март, в 08:15 ч. в РУ Балчик е заявено от Р.Р., на 71 г. от гр.Добрич, че за времето от 23:30 ч. на 27.03. до 07:00 ч. на 28.03., неизвестно лице, чрез взлом на прозорец от пвц дограма е проникнал във вила, негова собственост находяща се във в.з. "Изгрев" в гр.Балчик и е извършил кражба на сумата от 1600 лева, златни бижута с общо тегло от 38 грама и два гердана от седеф. Образувано е досъдебно производство.

На 29 март, в 00.47 часа, в ОДМВР Добрич чрез ЕЕН 112 е получено съобщение за горящ л.а. "Крайслер", с ТХ регистрация, паркиран в гр. Добрич, на ул. "Трапезица", с ползвател П.Х., на 44 г. от гр.Добрич, известен на МВР, който е забелязал горящия автомобил и го е загасил. Посетено от служители на РС ПБЗН. Обгорял е ляв преден калник, и лява предна врата на автомобила. Образувано е досъдебно производство.

На 28 март на ЕЕН 112 е заявено от служител на «В и К» Добрич за установено неправомерно присъединяване към мрежата на ВиК в с. Карапелит.Образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ Добрич.

На 28 март в РУ Каварна е заявено от М.Р., на 23 г. от с. Раковски, шофьор в търговска фирма от град Каварна, за това че в 10 часа на същата дата от товарен автомобил "Мерцедес" с ТХ регистрация, паркиран в град Каварна до МХС, неизвестно лице е отнело един стек /24 броя/ кутии от 330 мл. безалкохолна напитка. След проведени ОИМ е установени извършителя на престъплението - Ц.Й., на 23 г. от град Каварна, известен на МВР и отнетите вещи. Задържан за 24 часа, образувано е бързо производство.

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани един пожар с материални щети и три пожара без загуби.

29.03.2017 г. ОД НА МВР – ДОБРИЧ