Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 16 март, около 12:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Оброчище, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къща. По данни на тъжителя е извършена кражба на преносим компютър и декодер за цифрова телевизия. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

На 16 март, около 23:45 часа по бул. „25-ти Септември” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация. В хода на проверката в пътника в автомобила е установено бяло прахообразно вещество, с тегло 3,1 грама, реагиращо на наркотичното вещество амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.К. (22 г.) от град Тервел. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 март, около 21:30 часа по пътя между село Иречек и село Вранино, обл. Добрич е извършена проверка на лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката в картонена кутия са установени найлонови вакумирани пликчета със суха тревна маса и електронен кантар. При извършения полеви тест, суха тревна маса, реагира на наркотичното вещество канабис, с тегло 20 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Н.Д. (24 г.), Й. С. (23 г.) и криминално проявения К.С. (25 г.), и тримата от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУ МВР Каварна.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

17.03.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ