.

Задържана е крадла на кутиите за събиране на дарения

ИНФОРМАЦИОННО СЪОБЩЕНИЕ

На 14 февруари в Първо РУ МВР Добрич се тъжи инициатор на благотворителна кампания за събиране на средства за скъпоструващо лечение на дете от град Добрич.
По данни на тъжителя една от кутиите за събиране на дарения, поставена в търговски обект по ул. „Орфей” в град Добрич е била открадната.

Изпратени са полицейски екипи, които след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия установяват извършителя на деянието.
На 15 февруари с полицейска мярка за срок от 24 часа е задържана 35-годишната К.Г. от град Добрич.
В хода на работа е установено, че жената е съпричастна към извършени кражби на други четири кутии от търговски обекти на територията на град Добрич.
Материалите по случая са докладвани в РП Добрич.
Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на задържаната продължава по описа на Първо РУ МВР Добрич.

ОД МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 4395626039257856144

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item