Dobrich News Добрич новини

"GOLD" очакваите в киносалоните в страната

Кени Уелс (Матю Макконъхи), провалящ се бизнесмен, който отчаяно се нуждае от успешен пробив се обединява с Майкъл Акоста (Едгар Рамирес), изтъкнат учен и изследовател, за да осъществи поредния си грандиозен план: Опасно приключение в индонезийската джунгла в търсене на неоткрити залежи на злато.

В това забележително приключение, Уелс ( Матю Макконъхи), провалящ се бизнесмен, който отчаяно се нуждае от успешен пробив и не се страхува да изрови богатството от земята, се обединява с Акоста ( Едгар Рамирес), изтъкнат учен и изследовател, за да осъществи поредния си грандиозен план: Опасно начинание в индонезийската джунгла в търсене на неоткрити залежи на злато.
Когато намират най-големите златни залежи в историята, те осъзнават, че това е само началото на приключението. Уелс светкавично е заобиколен от корумпирани политици, двулични банкери, хлъзгави и алчни персони с достъп до правителството и всичките те искат... да му го откраднат! Хванат в мрежа от измами, Уелс се озовава в центъра на един от най-големите скандали на нашето време.

GOLD

Щом веднъж го откриеш...Всеки иска от него
“It was my dream. I dreamed it. And if you sell your dream, what do you have left?” Kenny Wells (Matthew McConaughey) in GOLD

Posted by Тандем Филм on Saturday, February 11, 2017

Режисьор: Стивън Геън (Трафик)
В ролите: носителят на Оскар® Матю Макконъхи (Клубът на купувачите на Далас, Magic Mike:Професия „стриптийзьор”), номинираният за Златен глобус® Едгар Рамирес (Критична точка), номинираната за Златен глобус® Брайс Далас Хауърд (Джурасик свят), Тоби Кебъл (Фантастичната четворка), носителят на Златен глобус® Стейси Кийч (Американска история Х)

Станислава Пецева