.

Отличник по данъци от Балчик грабна награда на НАП

Новата 2017 година донесе късмет на Марин Георгиев от град Балчик. Той грабна наградата от коледната томбола „Отличник по данъци“ на Националната агенция за приходите. Марин е на 13 години, учи в ОУ „Антим I“ и спечели камера за екстремни спортове. Отличникът по данъци участва в играта на приходната агенция от април на 2016 година, като до момента е събрал 365 точки, от максимално постигнатите на тестовете до момента 395 точки.

Атрактивната награда бе връчена на късметлията от дирeктора на офиса на НАП в Добрич Димитър Димитров. Играта “Play за награда“ е част от образователния проект на Агенцията „Влез в час с данъците“, която акцентира върху данъчни видео уроци. След края на всеки видео курс, всеки ученик, който се е регистрирал на www.vlezvchas.bg може да тества знанията си с няколко кратки въпроса и да се състезават за 20 големи награди. Участниците могат да спечелят дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове. Всяка събрана точка от верен отговор е шанс за печалба. Проектът на НАП „Влез в час с данъците“, който се подкрепя от Министерството на образованието и науката, продължава и през тази учебна година. До края на изминалата година данъчни уроци в Добрич бяха изнесени във Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски", Езикова гимназия "Гео Милев" и ПГ по туризъм "П. К. Яворов", където екипът от лектори запозна учениците по темите „данъци” и „осигуровки”. До края на учебната година учениците от още две добрички училища ще изслушат лекции на данъчните в часовете на класния ръководител.
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Образование 7174869496947961169

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item