Dobrich News Добрич новини

Кражбите днес

На 24 януари, около 08:05 часа е получено съобщение за извършена кражба от помещение находящо се по ул. „Дунав” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на 7 броя ръчни електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 24 януари, около 08:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от автомобил „БМВ” паркиран по ул. „Опълченска” в град Добрич. Установено е, че за времето от 18:00 часа на 23 януари до 08:30 часа на 24 януари, чрез демонтаж неизвестен извършител е извършил кражба на 4 броя гуми ведно с джантите. По случая е образувано досъдебно производство.

На 24 януари, около 15:50 часа по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, уреда отчита употребата на наркотичните вещества канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения А.С. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 януари, около 22:00 часа в ж.к. „Строител” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ланчия” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични вещества, уреда отчита употребата на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан А.В. (22 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 24 януари, около 16:30 часа в сектор Пътна полиция в град Добрич е задържан молдовския гражданин П.В. (24 г.). В хода на работа е установено, че мъжа чрез използване на неистински пълномощни е направил опит да отчисли от регистрация три МПС с българска регистрация. Работата по случая продължава по описа на Сектор ПИП при ОД МВР Добрич.

25.1.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ