.

Кражбите вчера

На 3 януари след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия е установен извършителя на кражба на велосипед в град Каварна, а именно Е.Ч. (55 г.) от морския град. Вещта обект на посегателството е иззета по надлежния ред.

На 3 януари, около 20:00 часа служители на РУ МВР Г. Тошево и служители на ПТ ДГС Г. Тошево извършват проверка на частен дом в с. Присад, обитаван от 48-годишната Е.П. В хода на проверката в двора на имота са установени 2 пространствени кубика дърва за оглед от вида „Гледичия” и „Цер”, без съответните документи за тях. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 2 януари, около 18:30 часа e получен сигнал от гражданин на с. Рогозина, област Добрич затова, че двама непознати мъже неговорещи български език са потърсили подслон в жилището му. По данни на будния гражданин, мъжете са разговаряли на английски език и са търсели границата с Р. Румъния с цел да я преминат. Незабавно на място са изпратени полицейски екипи на РУ МВР Генерал Тошево, които задържат А.М. (25 г.) и М.А. (20 г.), иракски граждани. От извършената проверка е установено, че задържаните са избягали от бежанския център в град Харманли с цел преминаване на границата с Р. Румъния. Срещу А.М. (25 г.) и М.А. (20 г.) са образувани незабавни полицейски производства по описа на РУ МВР Генерал Тошево.

ОД МВР Добрич изказва своята благодарност към 30-годишния жител на с. Рогозина, благодарение на който своевременно е пресечен опита за преминаване на държавната граница и са задържани извършителите.
Апелираме към гражданите при всяко съмнение да търсят съдействието на органите на реда на тел. 112 или в най-близкото полицейско управление.

На територията на ОД МВР Добрич няма регистрирани пожари.

4.1.2017 г. ОД НА МВР ДОБРИЧ
Reactions: 
Добрич, България Dobrich, Bulgaria

Сподели в любимата си социална мрежа

Подобни материали

Полиция 6181057239884753103

Translate

Рекламата ви тук!

Горещи

Скорошни

Коментари

Jobs.Dobruja.com

Приятели?


Рекламата Ви тук!

Абононамент с e-mail

Обяви

Daewoo LanosПродава: Daewoo Lanos 1.4 хечбек, 2001, сив металик, 102 хил. км, бензин, ръчни, EURO 2, 2/3 врати, 75 к.с., 1400 куб.см, сервоуправление, 2 аirbags, климатик, ел.стъкла, стерео уредба, радио, USB, с комплекти зимни и летни гуми, застраховка, год. преглед, платен данък. Запазен и работещ безупречно автомобил. ☎ 0895/ 168 768
item